روایت بانک مرکزی ازنوسان قیمت مواد غذایی ۲۰ مرداد, ۱۳۹۵

اقتصادپرس: بانک مرکزی گزارش خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۱۵ / ۵ / ۹۵ را منتشر کرد.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۱.۰ درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم‌مرغ معادل ۵.۱ درصد افزایش داشت و شانه‌ای ۹۰۰۰۰ الی ۱۰۷۰۰۰ ریال فروش می‌رفت.
برنج و حبوبات
در این هفته در گروه برنج قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۰.۴ درصد کاهش ولی بهای برنج داخله درجه دو ۰.۲ درصد افزایش یافت. قیمت برنج داخله درجه یک ثابت بود. در گروه حبوب بهای لوبیای سفید معادل ۰.۸ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۵ درصد تا ۱.۹ درصد کاهش داشت.
میوه‌ها و سبزی‌های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد.
میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای گلابی معادل ۷.۴ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۴ درصد تا ۴.۵ درصد کاهش یافت.
در گروه سبزی‌های تازه بهای سبزی‌های برگی بدون تغییر بود. قیمت لوبیا سبز معادل ۶.۷ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۱.۰ درصد تا ۱۰.۰ درصد افزایش داشت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوش گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود. بهای گوشت مرغ معادل ۲.۱ درصد کاهش یافت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند معادل ۱۸.۵ درصد، شکر ۹.۰ درصد، چای خارجی ۰.۲ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۱ درصد افزایش داشت. بهای روغن نباتی جامد بدون تغییر بود.
به گزارش مهر،در هفته منتهی به ۱۵ مردادماه نسبت به هفته قبل قیمت گروه لبنیات ۰.۱ درصد، تخم مرغ ۵.۱ درصد، سبزی‌های تازه ۱.۶ درصد قند و شکر ۱۴.۲ درصد، چای ۰.۲ درصد و روغن نباتی ۰.۱ درصد افزایش یافته اما حبوب ۱.۱ درصد، میوه‌های تازه ۲.۱ درصد و گوشت مرغ ۲.۱ درصد کاهش داشته است.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *