پروژه ۲۰۰ میلیون دلاری بانک جهانی/ بیش از ۴۰۰ هزار شغل در مصر ایجاد شد
پروژه بانک جهانی که یک سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیون دلاری بود، موفق به ایجاد بیش از ۴۰۰ هزار شغل در مصر شده است.
به گزارش اقتصاد پرس؛ در سال ۲۰۲۰، بانک جهانی یک پروژه ۲۰۰ میلیون دلاری در مصر با عنوان «تجزیهکننده کارآفرینی برای ایجاد شغل» راهاندازی کرد. به نقل از اکونومیمیدلایست، تا دسامبر ۲۰۲۳، این پروژه ۴۰۸ هزار و ۸۲۹ شغل ایجاد و حفظ کرده است. علاوهبر این، به حدود ۲۰۰ هزار مصری که ۴۳ درصد آنها زن هستند، سود رسانده است.
بر اساس گزارش بانک جهانی، جمعیت مصر در سال ۲۰۲۳ با داشتن ۷۶ درصد جمعیت زیر ۴۰ سال، از مرز ۱۰۴ میلیون نفر گذشت.
در حال حاضر، نیروی کار در مصر حدود ۳۰ میلیون نفر است. از این رو، ایجاد شغل در حال تبدیل شدن به یک عامل حیاتی در حفظ رونق و ثبات اقتصادی است. بانک جهانی قصد دارد از طریق پروژه خود برای حمایت از ایجاد شغل در مصر، کارآفرینی و افزایش دسترسی به منابع مالی را برای شرکتهای کوچک و متوسط افزایش دهد. هدف این پروژه رسیدگی به چالشهای عمدهای است که جوانان و زنان در راهاندازی کسبوکارهای جدید با آن مواجه هستند.
حمایت از کارآفرینان
آژانس مجری پروژه بانک جهانی در مصر آژانس توسعه بنگاههای کوچک، کوچک و متوسط است. هدف این پروژه تأمین مالی ۸۵ هزار و ۲۰۰ شرکت خرد، کوچک و متوسط (MSME) از طریق ۳۰ واسطه مالی اعم از بانکی و غیر بانکی است. علاوهبر این، هدف آن سرمایهگذاری در ۱۹۰ استارتآپ از طریق ۱۰ واسطه سرمایه ریسک و ایجاد بیش از ۱۰۰ هزار شغل است.
از سال ۲۰۲۳، این پروژه منابع مالی را به شرکتها در بخشهای مختلف اختصاص داده است. پروژه بانک جهانی در مصر ۷۲ درصد از منابع مالی را به بخش تجارت، ۱۵ درصد به خدمات، هفت درصد به تولید دام، پنج درصد به صنعت و یک درصد را به سایر بخشها اختصاص داد.
تأمین مالی بدهی
پروژه بانک جهانی در مصر از شرکتهای کوچک و متوسط با تأمین مالی بدهی از طریق واسطههای مالی که وامهای فرعی از وام اصلی بانک جهانی را به این شرکتهای واجد شرایط میدهند، حمایت میکند. این پروژه اعطای وام به شرکتهایی را که قادر به ایجاد شغل و کسبوکارهای تحت رهبری زنان و جوانان هستند، در اولویت قرار میدهد.
علاوهبر این، آژانس توسعه به طور غیرمستقیم از طریق صندوق سرمایهگذاری برای واسطههای سرمایه ریسک واجد شرایط، از استارتآپها و شرکتهای با رشد بالا در مصر حمایت مالی میکند. از این رو، هدف آن افزایش سرمایه اولیه، مراحل اولیه و خطرپذیر در دسترس استارتآپهایی است که پتانسیل رشد و ایجاد شغل دارند.
برچسب ها :بانک جهانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰