کد خبر : 826
تاریخ انتشار : شنبه 11 اردیبهشت 1395 - 10:52

پرورش روح کارآفرینی در کارگران برای تحقق اقتصاد مقاومتی

پرورش روح کارآفرینی در کارگران برای تحقق اقتصاد مقاومتی

یک کارشناس با تاکید بر لزوم پرورش استعداد کارآفرینی در میان کارگران گفت: پایه های اقتصاد مقاومتی باید بر پرورش روح کارآفرینی در میان کارگران کشور استوار شود.

اقتصاد پرس: محمد حسین برخوردار اظهار داشت: اقتصاد کشور باید از پتانسیل جامعه کارگری بیش از میزان فعلی بهره مند شود و یکی از بهترین زمینه های تحقق این هدف، پرورش استعداد کارآفرینی در میان کارگران است.

وی ادامه داد: کارآفرینی، فرآیند پویا برای ایجاد ارزش افزوده است و مهمترین ساز و کار آن، وجود انگیزه قوی به عنوان موتور محرکه، شناخت فرصت‌ها و نیاز‌ها، هوشمندی و پشتکار در اختصاص زمان، پذیرش مسئولیت و ریسک ‌مالی، روحی و اجتماعی به منظور حصول نتیجه و رضایت شغلی است.

برخوردار اضافه کرد: پایه های اقتصاد مقاومتی باید بر پرورش روح کارآفرینی در میان کارگران کشور استوار شود. به طوری که هر کارگر ایرانی به دنبال ایجاد ارزش افزوده، کاهش هزینه های تولید و بهینه سازی مسیر خلق ارزش افزوده باشد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: نوآوری و خلق فرصت، از اولین خصوصیات یک کار آفرین است. با کمک این نیرو، افراد می توانند به مبارزه با سختی ها بپردازند و شرایط کاری را بهبود ببخشند. استفاده از نهایت بهره وری از نتایج چنین رویکردی است. یک کارآفرین همواره می خواهد از وقت خود بهترین استفاده را کند و قطعا کارفرمایان نیز از وجود چنین روحیه ای در جامعه کارگری بنگاه خود استقبال خواهند کرد.

به گفته برخوردار، نیاز به پیشرفت دائمی از ویژگی های یک انسان مثبت اندیش است. این افراد از سکون و درجا زدن متنفرند. نیاز به انجام دادن و بدست آوردن در این افراد موج می زند. اینگونه اشخاص بصورت دائم نیاز به آن دارند که محصول یا خدمتی را ایجاد کنند. آنها شکارچی لحظه ها و فرصت ها هستند.

وی ادامه داد: کارگران معمولا” قدرت تحمل بالایی دارند. این قدرت تحمل می تواند آن ها را در مسیر دستیابی به اهداف کارآفرینی کمک کند. به این جهت باید به کاگران فرصت پیشرفت داده شود و حق آنها در تعیین سرنوشتشان، بیش از میزان فعلی به رسمیت شناخته شود.

به گفته برخوردار، اتفاقا تجربه اینجانب در فضای تولید و صنعت حکایت از این واقعیت دارد که یکی از مهمترین موضوعاتی که همواره مورد مطالبه کارگران است، به رسمیت شناخته شدن حق تعیین سرنوشت است. کارگران توقع دارند که مدیران، ایشان را به عنوان کارشناسان حوزه خودشان به رسمیت بشناسند و قطعا اگر این اتفاق رخ دهد، شاهد پرورش استعداد های کارگران در زمینه کارآفرینی خواهیم بود.

وی  در پایان با اشاره به نقش کارفرمایان در پرورش روح کارآفرینی در میان کارگران اظهار داشت: نقش کارفرمایان در پرورش استعداد کارآفرینی کارگران غیر قابل انکار است. شنیده شدن مشکلات کارگری از سوی مدیریت بنگاه ها و توجه به نوآوری ها و ابتکارات ایشان، می تواند گره گشای بسیاری از عقب ماندگی ها در زمینه توسعه کارافرینی باشد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.