برای همه رشته های تحصیلی پیوست شغلی طراحی می شود
به گزارش اقتصاد پرس؛ عرفان خسرویان روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه ایجاد نخستین کنسرسیوم اشتغال ایران با حضور هیات رییسه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و نمایندگان صنایع و دانشگاه ها در کرمان افزود: براین اساس طی ارتباط نزدیک با صاحبان صنایع و مشاغل، نیازسنجی اشتغال کشور را طی پنج سال آینده برآورد می کنیم، همچنین به تناسب آن امکانات و منابع انسانی این دانشگاه را در توسعه اشتغال در حوزه صنعت برنامه ریزی کردیم.
وی با بیان اینکه تمامی این موارد به نیازسنجی در بازار کار، صنعت و جامعه ارتباط دارد اظهارداشت: در کرمان که قطب معدنی و صنعتی کشور است و فرایند صنعتی شدن این استان آغاز شده، باید نقشه راهی برای دانشگاه این استان در رشته های مورد نیازی که جهش صنعتی شدن را تقویت می کند، به تناسب نیاز کارخانه های خودروسازی، واحدهای معدنی و مس، تدوین کنیم.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: امروز می بینیم بیش از ۹ هزار دانش آموخته فنی و حرفه ای، آینده روشنی در صنعت استان کرمان خواهند داشت و تقریبا هدفگذاری کردیم که این برنامه را در تمامی استان ها ادامه دهیم، البته وضعیت همه استان ها مثل هم نیست و در برخی نقاط ما نیروی انسانی کافی داریم اما وضعیت زیرساخت ها به لحاظ صنایع بزرگ و کارخانه ها هنوز مناسب نیست.
وی ادامه داد: اگر بدانیم نیروی انسانی صنایع به اندازه کافی از کرمان تامین نمی شود، از استان های همجوار برنامه ریزی اشتغال را برای جذب خواهیم داشت. صنایع با نگاه راهبردی از کنسرسیوم اشتغال حمایت کردند تا نیروی انسانی راهبردی خود را برای آینده صنعت و کسب و کار فراهم کنند.
نخستین کنسرسیوم اشتغال و مهارت آفرینی دانشگاه فنی و حرفه ای
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: از امروز نخستین کنسرسیوم اشتغال و مهارت آفرینی دانشگاه فنی و حرفه ای به میزبانی کرمان راه اندازی می شود که استقبال بی نظیر صنایع بزرگ و متوسط را برای تامین منابع انسانی مورد نیاز داشتیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها از نسل یک تا چهارم تکامل داشتند گفت: اگر در گذشته دانشگاه ها صرفا به تحقیقات و پژوهش می پرداختند، اکنون این دانشگاه ها در همکاری بسیار نزدیک با چرخ اقتصادی و صنعتی فعالیت می کنند، امروز دانشگاه ها نیاز محورند و نیاز بوم منطقه را طراحی می کنند.
خسرویان ابراز داشت: امروزه بالاترین سرمایه یک سازمان را منابع انسانی می دانند و تمامی کشورها در یک رقابت چالش پذیر پیشرفت و توسعه قرار دارند که تلاش می کنند فناوری و نوآوری را توسعه دهند و توسعه منابع انسانی یکی از ارکان توسعه فناوری و نوآوری است.
وی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد جمعیت جوان دنیا در سنین کار از ۲۰ تا ۳۵ سالگی متعلق به آسیا و آفریقاست که کشورهای دارای برنامه توسعه اقتصادی باید برای این نیروی کار برنامه ریزی کنند.
ضرورت ایجاد فرهنگ کار
خسرویان گفت: عجیب است در کشوری نیروی کار وجود داشته باشد اما بیکار داشته باشیم؛ به طور قطع سیاست ها تداخل دارد یا برای این هدف طراحی نشده است.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به دستاوردهای نخستین کنسرسیوم اشتغال استان گفت: ۱۹ تفاهم نامه امروز با صنایع در رشته های فنی و حوزه مهارت منعقد کردیم که در این زمینه برای ۹ هزار و ۲۶۰ نفر فرصت شغلی در این استان ایجاد می شود.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد فرهنگ کار در استان کرمان و استقبال مردم از آموزش و مهارت آموزی گفت: ۶۰ هزار ساعت دوره آموزش تخصصی در استان کرمان داشتیم که رکوردی قابل توجه از این حیث محسوب می شود.
منبع: ایرنا
برچسب ها :اشتغال زایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰