چگونه وزن خود را در کمترین زمان کاهش دهیم ؟ ۶ مرداد, ۱۳۹۵

مصرف مکمل‌های طبیعی، که سرشار از مواد مغذی ضروری برای بدن هستند، به شما در کاهش وزن کمک می‌کند. در اینجا شما را با ۱۰ خوراکی طبیعی و عالی آشنا می‌کنیم که می‌تواند در مدت کوتاهی به وزن ایده‌آل برسید:

اقتصادپرس: داشتن بدنی سالم و اندامی متناسب برای برخی افراد در حد رؤیا است و برخی هم آن را بسیار پر هزینه می دانند.

۱. آب لیمو برای بهبود سیستم ایمنی

چرا؟

لیمو اثر قلیایی روی بدن دارد و ماهیت آن سم‌زدا است. هم‌چنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به حفظ وزن سلامت کمک می‌کند.

بر اساس پژوهشی در مجله‌ی تغذیه در ۲۰۰۷، پژوهشگران پی‌بردند آدم‌هایی که ویتامین C بیش‌تری مصرف می‌کنند در مقایسه با کسانی که از ویتامین C در مصرف روزانه‌ی خوراکی‌هایشان اجتناب می‌کنند، وزن کم‌تری دارند.

 

چگونه؟

افزودن آب لیمو به آب داغ و نوشیدن آن به‌طور روزانه در صبح باعث می‌شود روزتان را با بالا رفتن ویتامین C آغاز کنید. این مانند یک مولفه‌ی چربی‌سوز عمل می‌کند و به شما کمک می‌کند آلودگی را در دستگاه ایمنی از بین ببرید.

۲. دارچین برای تنظیم قند خون

چرا؟

مصرف دارچین به تنظیم قند خون کمک می‌کند، که در فرآیند کاهش وزن شما خیلی مهم است. خواص ضدمیکروبی و ضدانگلی دارچین به توازن گلوکز خون، کلسترول، و فشار خون کمک می‌کند.

چگونه؟

۱. می‌توانید دارچین را به سادگی با پاشیدن آن روی غلات صبحانه یا اسموتی‌ها مصرف کنید که طعمی جدید نیز به آن می‌دهد.

۲. یک تاکتیک دیگر برای مصرف دارچین این است که آن را با مقدار برابر عسل در یک لیوان آب داغ مخلوط کنید، این فواید عسل را نیز به شما عرضه می‌کند.

۳. عسل ارگانیک، برای سوخت و ساز خوب

چرا؟

عسل ارگانیک خام برای افزایش سوخت و ساز مفید است چون ۲۲ آمینواسید دارد که افزایش وزن بدن را متوقف می‌کنند و در عین حال یک درمان چربی‌سوز موثر به شما عرضه می‌کنند.

عسل ارگانیک خام شبیه عسل‌های بسته‌بندی‌شده در شیشه نیست. هنگام خرید عسل، مطمئن شوید دارای برچسب خام و ارگانیک است. دارا بودن مواد معدنی مانند آهن، سدیم، پتاسیم، گوگرد، کلسیم، و روی باعث می‌شود عسل ارگانیک خام جایگزینی قدرتمند برای قند معمولی باشد.

چگونه؟

بهترین روش برای مصرف عسل این است که مستقیما یک یا دو قاشق از شیشه‌ی آن بخورید. عسل معجزه می‌کند تا مطمئن شوید هنگامی که در خواب ناز هستید چند پوند وزن کم می‌کنید.

۴. سرکه‌ی سیب برای مهار گرسنگی

چرا؟

سرکه‌ی سیب تازه دارای آنزیم‌ها، مواد معدنی، و ویتامین‌هایی است که مصرف‌شان بدن‌تان را قادر می‌سازد کم‌تر احساس گرسنگی کند. هم‌چنین سرکه‌ی سیب سرشار از فیبر و اسیدهای ارگانیک است که به ما کمک می‌کند بدون ضرورت سراغ تنقلات نرویم.

در پژوهشی که در ۲۰۰۵ که در مجله‌ی اروپایی تغذیه‌ی بالینی چاپ شده‌است، تاکید شده‌است افرادی که سرکه‌ی سیب با نان مصرف می‌کنند، در مقایسه با کسانی که این کار را نمی‌کنند، کم‌تر می‌خورند و از مقدار غذای فراهم‌شده احساس رضایت می‌کنند. این اساسا به خاطر استیک اسید است که از اجزای اصلی سرکه است.

چگونه؟

بهترین راه برای یافتن سرکه‌ی سیب باکیفیت، انتخاب سرکه‌ای است که از سیب‌های ارگانیک درست شده‌باشد. مهم است توجه داشته‌باشید که مصرف سرکه‌ی سیب رقیق‌شده توصیه شده‌است. برای این‌که اجازه بدهید سرکه به مهار گرسنگی‌تان کمک کند، می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب را با یک لیوان آب، ۳۰ دقیقه قبل از غذا بخورید.

۵. روغن نارگیل خالص برای مصرف چربی سالم

چرا؟

روغن نارگیل خالص حاوی چربی اشباع است که به کاهش وزن و تامین اسیدهای چرب لازم کمک می‌کند، و ما از افراط در خوردن بازمی‌دارد. مجله‌ی بین‌المللی علوم خوراکی و تغذیه در پژوهش ۲۰۱۰ خود اعلام کرد روغن نارگیل به افزایش سوخت و ساز و کاهش اشتهای ما کمک چشمگیری می‌کند. هم‌چنین تنها روغنی است که باید طبخ شود، چون در برابر حرارت مقاوم است و خواص خود را حفظ می‌کند، و در عین حال طعمی مطبوع به غذایتان می‌دهد.

چگونه؟

برای مصرف چربی سالم از طریق روغن نارگیل خالص، سعی کنید آن را جایگزین مقداری از روغن پخت و پز کنید. بیشتر آدم‌ها روغن نارگیل خالص را جایگزین روغن نارگیل می‌کنند و از فواید آن برای کاهش اشتها لذت می‌برند. به علاوه روغن نارگیل به عنوان یک مولفه‌ی ضدپیری نیز عمل می‌کند.

۶. زردچوبه برای دریافت آنتی‌اکسیدان‌های خوب

چرا؟

زردچوبه حقیقتا موثرترین روش برای کم کردن وزن بیش‌تر است، بدون این‌که هیچ‌گونه اثرات جانبی داشته‌باشد. این ادویه‌ی سالم زرد- نارنجی حاوی کورکومین است که مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان فراهم می‌کند و برای سم‌زدایی مفید است.

خواص ضدالتهابی زردچوبه به عملکرد بهتر دستگاه ایمنی کمک می‌کند و کلسترول را پایین می‌آورد. مروری بر مجله‌ی اروپایی تغذیه، ۲۰۱۰، حاکی از آن است که وقتی بدن نیاز ندارد برای مبارزه با التهاب انرژی تلف کند، به آسانی وزن کم می‌کند.

چگونه؟

می‌توانید زردچوبه را به گوشت بیفزایید تا از رنگ زیبا و سودمندی آن بهره‌مند شوید. اخیرا روش پرطرفدار مصرف زردچوبه در دنیای غرب، خوردن شیر طلایی است. شیر طلایی ترکیب زردچوبه با روغن نارگیل/ شیر نارگیل است.

۷. زنجبیل برای گوارش بهتر

چرا؟

زنجبیل به حرکت غذا درون بدن ما کمک می‌کند و محتوای فیبر بالایی فراهم می‌کند. سرعت سوخت و ساز با مصرف زنجبیل بالا می‌رود که به سوختن چربی و کالری کمک می‌کند.

زنجبیل که در آیورودای باستان و طب چینی استفاده می‌شده‌است، سرشار از خاصیت است و به عنوان عامل ضدالتهاب عمل می‌کند. هم‌چنین گرسنگی را فرومی‌نشاند و قند خون را تنظیم می‌کند.

چگونه؟

زنجبیل می‌تواند ادویه‌ی افزودنی به سوپ و استیک باشد. هم‌چنین می‌توان آن را با لیمو به عنوان نوعی دمنوش مصرف کرد، که می‌توانید آن را قبل از صبحانه بنوشید.

منبع: افکارنیوز



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *