تلخ و شیرین گرانی شکر فقط به کام مصرف کننده ۲۲ تیر, ۱۳۹۵

عضو اتحادیه مواد غذایی گفت: عدم مدیریت صحیح در روش های توزیع منجر به گرانی شکر در بازار شدند.

اقتصادپرس: در اواخر ماه رمضان تقاضا برای شکر افزایش یافت که اگر ذخیره سازی مناسب داشتیم شاهد روند صعودی این محصول نبودیم ،در حالی که شکر دولتی در بازار وجود ندارد شکر آزاد با قیمت بالا به وفور توزیع می شود که سبب افزایش قیمت شده است.

کارشناسان معتقدند که عرضه انبوه شکر در بورس موجب جلوگیری از نوسانات قیمت این محصول خواهد شد و تلخی گرانی های شکر به کام مردم شیرین می شود.

قاسم علی حسنی عضو اتحادیه مواد غذایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص نوسان قیمت شکر در بازار طی هفته های اخیر گفت: حضور واسطه‌ها عامل افزایش قیمت شکر در بازار است علاوه بر این عدم مدیریت صحیح در روش های توزیع نیز به گرانی ها دامن می زند.

وی در خصوص عرضه شکر در بورس و تاثیر آن بر کاهش قیمت بازار تصریح کرد:طبق تصمیم وزارت جهاد‌کشاورزی، از هفته گذشته روزانه ۸‌هزار تن شکر در بورس کالا به منظور تعادل قیمت عرضه شده تا با پیشی‌گرفتن حجم عرضه به نسبت تقاضا قیمت ها شکسته شود.

حسنی در خصوص قیمت قند بیان کرد: با توجه به آنکه مواد اولیه قند از شکر به دست می آید، باید گفت که نوسانات یک ماه اخیر در قیمت قند نیز تاثیر گذار بوده است و قیمت هر کیلو قند به سبب هزینه کارمزد تبدیل از ۲ هزار و ۷۰۰ تومان طی یک ماه اخیر به ۳ هزار و ۴۰۰ تومان رسیده است.
رییس اتحادیه بنکداران عضو اتحادیه مواد غذایی با اشاره به قیمت برنج در بازار نیز گفت: در حال حاضر قیمت برنج از ۷ هزار و ۲۰۰ الی ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان متغییر است و امیدواریم با رسیدن محصول جدید طی ۴۰ الی ۵۰ روز آینده قیمت برنج در بازار کاهش یابد.
وی در خصوص قیمت حبوبات نیز اظهار داشت: با توجه به اتمام فصل مصرف و شرایط سخت نگه داری در تابستان قیمت حبوبات تا ۱۵ آبان ماه تغییری نخواهد داشت.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *